Kopieringspapper

Allt om kopieringspapper

MultiCopy - Kopieringspapper

Kopieringspapper från MultiCopy

Multicopy sortimentet som inkluderar Multicopy Original, Multicopy Colour Laser och Multicopy Inkjet har utmärkta miljöegenskaper, perfekt körbarhet och fantastiska tryckresultat i färg samt i svartvit, både för utskrift och kopiering.

Alla Multicopy kopieringspapper bär ColorLok-logotypen som garanterar enastående tryckresultat. Pappret har hög vithet och ljusstyrka och ett brett utbud för alla typer av maskiner och slutanvändare. Multicopy bär ColorLok etiketten, vilket innebär att den uppfyller högt ställda krav och har genomgått rigorösa tester i en rad olika skrivare, med fantastiska resultat.

/colorlok.jpg

För att uppnå utmärkta resultat beror inte enbart på skrivaren, tonern och bläckpatronen, utan även på papperet. ColorLok säkerställer snabbare torkning och bibehåller färgen på papperets yta vilket resulterar i bättre bilder och text och svärtan är djupare än någonsin. Det är en enorm skillnad mellan en utskrift på Multicopy och en på en icke-ColorLok papper.

ColorLok hjälper dig att förbättra dina utskriftsresultat.

(Källa: Kopieringspapper.se)

Är du på jakt efter Multicopy Kopieringspapper kan du hitta ett omfattande sortiment på Kontorsettan, Kopieringspapper Multicopy.

23 Nov 2015