Kopieringspapper

Allt om kopieringspapper

Blogg

RSS

MultiCopy Zero

19 Jan 2018

MultiCopy Zero hjälper ert företag att minimera miljöpåverkan

Multicopy Zero är ett koldioxidneutralt premiumpapper för alla kontorsmaskiner.
Minska ditt koldioxidavtryck. Behåll dina höga krav. 

Genom att välja Multicopy Zero kopieringspapper bidrar du till att uppfylla företagets hållbarhetsmål och hjälper till att minimera påverkan på miljön, ett papper i taget. 

Multicopy Zero har fantastiska utskriftsresultat i både färg och svartvitt, utomordentlig körbarhet och högsta kvalitet. 
Papperet har också ett flertal betydande miljömärkningar så som Svanen, FSC och EU-blommanDessutom är Multicopy Zero märkt med ColourLok. 
ColorLok-tekniken fixerar bläckpigmentet på papperets yta samtidigt som vätskan snabbt absorberas.
Det innebär kortare torktid och skarpa, livfulla och smetfria tryckresultat.

Miljömärkt: Svanen Lic.nr: 1157066, FSC, EU-blomman

Läs mer om Kopieringspapper MultiCopy.

Vill ni köpa ett Kopieringspapper som är bättre för miljön så hittar ni MultiCopy Zero hos Kontorsettan. 

 

Kopieringspapper HP Rosabandet

4 Jan 2018

HP Office Papper Rosa Bandet

HP Office kopieringspapper Rosa Bandet är ett kopieringspapper med utmärkt körbarhet och tryckresultat i alla olika kontorsmaskiner, laser, inkjet och kopiatorer, i både färg och svart/vitt. 
Pappret har vithet CIE 153 och är åldringsbeständigt enligt ISO 9706. 

 • Vitt papper
 • 80g
 • Ohålat
 • 500 st/fp
 • 5 fp/kartong
 • 48 kartonger/pall
 • Miljödeklarerat enligt EU-Ecolabel

Miljömärkning:
FSC, EU Ecolabel och Paper Profile (Pappersbranschens miljödeklaration)
 

Beställ Kopieringspapper HP Rosa Bandetkontorsettan.online

 

DataCopy Kopieringspapper

21 Sep 2017

Kopieringspapper DataCopy

Ett obestruket vitt och ytjämnt kopieringspapper med ColorLok ®-teknik för att ge dig fantastiska resultat på alla dina utskriftsjobb, färg som svart vitt. 
DataCopy Kopieringspapper täcker företagets alla krav på utskrifter med utmärkta färgutskrifter samt för svartvita utskrifter och kopiering i större upplagor.
DataCopy har EU-blomman och er FSC certifierat.
För laser, kopiering, inkjet och offset i både hög och låg volym.
DataCopy Kopieringspapper passar till fakturor, PM, rapporter mm. Lämpar sig väl till din externa kommunikation. 
Grab-and-Go handtag och rivremsa för lättare hantering, kartongen är lätt öppnad så att du kommer åt ditt utskriftspapper.För att undvika problem med körbarhet är det viktigt att papperet lagras och hanteras på rätt sätt.

-- Vithet CIE 170
-- Åldringsbeständigt enligt ISO 9706
-- Miljödeklarerat enligt Paper Profile, Lic.nr: FSC C101533. FSC, EU-Ecolabel Lic.nr: FI/11/001
-- 500 st/fp -- 5 fp/krt

DataCopy Kopieringspapper hittar ni hos Kontorsettan.se - Papper DataCopy A4 90g 

Kopieringspapper Xerox Business

1 Sep 2017

Kvalitetspapper från Xerox

Kopieringspappret Xerox Business är ett högkvalitativt kopieringspapper från kvalitetstillverkaren Xerox.

Passar perfekt för vardaglig kopiering, laser, inkjet och offsethantering. 
Detta är ett papper som är framtaget för att undvika skrivarstrul och för att ge dig fantastiska resultat på alla dina utskriftsjobb, färg som svart vitt. 
Med ett högkvalitativt kopieringspapper som detta motverkar du att skrivaren dammar igen.
Kopieringspappret Xerox Business Paper är tåligt och passar lika bra i laserskrivaren som i bläckstråleskrivaren och kopieringsmaskinen.

 • Vithet CIE 150
 • Åldringsbeständigt enligt ISO 9706
 • Ytvikt 80g
 • A4
 • Hålat / Ohålat
 • Miljödeklarerat enligt Paper Profile, EU-Ecolabel, Paper Profile
 • 50 blad/fp
 • 5 fp/krt

 Kopieringspapper Xerox Business

Beställ Kopieringspappret Xerox Business hos Kontorsettan.se - PapperXerox Business A4 500pkt

 

Kopieringspapper i Skåne

12 Jun 2017

Kopieringspapper i Skåne

Detta inlägg informerar om kopieringspapper i Skåne.

Sidan drivs av Svenska Kontorsettan AB som säljer Kontorsmaterial på nätet och i fysisk butik i Svedala, Skåne. Denna sida ska plocka fram allt som finns att veta om just kopieringspapper, då det är den absolut mest sålda artikeln bland sortimentet kontorsvaror. Vi vill visa på vilka olikheter det finns på kopieringspapper, beroende på vad man ska använda kopieringspappret till. Bloggen om kopieringspapper, denna blogg, använder vi för att tipsa om vilket kopieringspapper som passar för vilket ändamål, även skriva om miljöaspekter och annat relaterat till kopieringspapper.

Kopieringspapper i Skåne hittar hos en mängd olika återförsäljare som exempelvis Staples, Office Depot och Ocay. Men känner ni att en lokal leverantör med personlig service är något för er? Kan ni tänka er att spara en massa tid och pengar? Bli då kund hos Kontorsettan då de kan leverera ett brett sortiment av kopieringspapper i Skåne.

Återigen hälsar vi välkommen till denna sida, hemsidan om kopieringspapper.

4CC - Kopieringspapper

29 May 2017

4CC - Kopieringspapper

4CC är det ultimata kopieringspappret för användare av ett brett utskriftsbehov och passar de flesta skrivare. Den släta ytan och den exceptionella vitheten levererar livliga färger, fantastiska kontraster och utmärkt läsbarhet. 4CCs höga vithet och ljusstyrka ger fantastiska utskriftsresultat och perfekt kontrast. Papperet har utmärkt lönsamhet, stora miljöfördelar och en lyxig känsla som lämnar ett mycket professionellt intryck.

Perfekt för dubbelsidiga utskrifter. 
Passar till broschyrer, nyhetsbrev, direktreklam, presentationer och andra trycksaker som kräver hög kvalitet. 

4CC - Kopieringspapper är tillverkad på ett sätt som minimerar fossila CO2-utsläpp. Papperet är ECF (Elementary Chlorine Free) och bär Svanenmärket, EU Ecolabel (90-160 g / m²) och FSC-märket.

4CC - Kopieringspapper och dess förpackningsmaterial är 100% återvinningsbara. Fabriken har certifikat för kedjeförvaring enligt FSC® (FSC® varumärkeskodskod: FSC® C015932) och PEFC ™ (PEFC ™ -logo licenskod PEFC / 02-31-86).

4CC Kopieringspapper

 

Några alternativ på 4CC - Kopieringspapper hittar ni nedan.

Papper 4CC A4 100g 500/pkt

Papper 4CC A4 120g 500/pkt

Papper 4CC A4 160g 250/pkt

 

 

Color Copy - Kopieringspapper

21 Dec 2015

Color Copy Kopieringspapper

Color Copy kopierinspapper är det marknadsledande fullfärgspappret för färglaserskrivare för ett brett användningsområde, som är FSC ™ certifierade.

Color Copy kopieringspapper garanterar dig sylvassa utskrifter och lysande färger, särskilt med digitaltryck.
Sortimentet omfattas av flera olika ytvikter i olika format, vilket ger dig ett brett utbud att välja på. Den perfekta kvaliteten på dina utskrifter och den goda färgåtergivning kommer att göra din nästa presentation eller utskick dubbelt så framgångsrik. Dokument som presentationer, direktreklam, manualer, visitkort och kuvert är som reklam för ditt företag. Det är därför samma omsorg och uppmärksamhet bör ägnas åt kvaliteten på ditt kopieringspapper som till innehållet.

Color Copy kopieringspapper - är det första pappret för färglaserskrivare som fått intyg från internationellt erkända Forest Stewardship Council ™ (FSC ™). FSC ™ logotypen identifierar produkter som innehåller virke från välskötta skogar.
Över 90 miljoner hektar har certifierats i mer än 82 länder.
Endast FSC ™ certifierade produkter uppfyller de stränga FSC ™ miljökraven.

Som en helt CO2-neutral produkt, erbjuder Color Copy kopieringspapper sina kunder ytterligare en miljöfördel. Likt många andra industriella processer, avger produktionen av Color Copy kopieringspapper, CO2 utsläpp. Dessa utsläpp neutraliseras genom verifierade minskningsprogram som Mondi investerar i.
Genom att köpa Color Copy kopieringspapper tar kunden en mer aktiv roll för att minska CO2-utsläppen och motverka de skadliga effekterna av klimatförändringen.

Några egenskaper som utmärker Color Copy kopieringspapper:

Specialbehandlad yta.
Perfekt bildöverföring för bästa utskriftskvalitet. Speciell ytbehandling av pappret garanterar perfekt elektrisk resistans och lysande färgåtergivning.

Perfekt kontrollerad ledningsförmåga.
Ger en hög utskriftskvalitet. Papprets ledningsförmåga bestäms av nivån av fukt och salt. Om vattenhalten är för låg, blir konsekvensen en högre nivå av statisk elektricitet. Pappersarken fastnar i varandra och orsakar pappersstopp och dålig utskriftskvalitet. Om den är för hög blir det för mycket färg på pappret vilket ger ett sämre slutresultat.

Perfekt planhet.
Utmärkta matningsegenskaper för utskrift, kopiering och annan användning. Planhet betyder hur platt ett pappersark ligger före och efter kopiering. Ett perfekt resultat kan bara uppnås genom kontrollerad torkning under papperstillverkningen. Papper utan denna förmåga tenderar att rulla sig mer efter utskrift där stora mängder färg har tillämpats (färglaserutskrift).

Källa: (www.colorcopy.com)

Är du intresserad av kopieringspapper Color Copy hittar du ett omfattande sortiment på Kontorsettan.se.

Zoom - Kopieringspapper

10 Dec 2015

Kopieringspapper Zoom

Zoom kopieringspapper är ett snabbt och tillförlitlig kopieringspapper för utskrift av stora volymer och hög hastighet, främst för vanliga svartvita kontorsutskrifter och kopiering. Tack vare sin stora körbarhet, är det väl lämpat för företag som skriver ut och kopierar dokument i stora mängder. Alla Zoom kopieringspapper kan användas i kopieringsmaskiner samt både laserskrivare och bläckstråleskrivare. ColorLok märkningen garanterar enastående tryckresultat.

Zoom kopieringspapper

Zoom kopieringspapper tillverkas med hjälp av förnyelsebara resurser. Allt trä spåras till 100% för att säkerställa att det kommer från välskötta, förnybara och certifierade skogar. Papperstillverkningsprocessen i Zoom kopieringspapper drivs nästan helt med hjälp av förnybara biobränslen, vilket ytterligare minskar klimatpåverkan.

Alla Zoom produkter är 100% återvinningsbara och bär EU-blomman, Svanen och PEFC. Bruket har Chain-of-Custody certifiering enligt FSC® (FSC® varumärkeslicens kod: FSC® C015932) och PEFC ™ (PEFC ™ -logotypen licenskoden PEFC / 02-31-86).

(Källa: Kopieringspapper.se)

Behöver du få tag i Kopieringspapper Zoom så hittar du ett omfattande sortiment på Kontorsettan.se.

MultiCopy Original

30 Nov 2015

MultiCopy Original

Tillverkningen av Multicopy Original innebär noll CO2-utsläpp från fossila bränslen, en unik miljömässig fördel.
MultiCopy Original är helt klorfri (TCF) och märkt med Svanen, EU Ecolabel och finns med FSC®-certifierat.
Multicopy Original kopieringspapper är 100% återvinningsbart.
MultiCopy tillverkas på Stora Ensos bruk i Nymölla, Skåne. Bruket har Chain-of-Custody certifiering enligt FSC® (FSC® varumärkeslicens kod: FSC® C015932) och PEFC ™ (PEFC ™ -logotypen licenskoden PEFC / 02-31-86).
För varje träd som används planteras 2-3 nya. Unga träd tar upp mer koldioxid från atmosfären än äldre så avverkning och återplantering är en viktig del av ett ansvarsfullt skogsbruk och bidrar till att minska den globala uppvärmningen.

/multicopy-original.jpg


Multicopy Original kopieringspapper är det perfekta pappret för dem som vill kombinera goda tryckresultat med ett grönt samvete.
Multicopy Original fungerar utmärkt i alla typer av laser och bläckstråleskrivare, kopiatorer och faxar.
ColorLok märkningen garanterar exceptionella tryckresultat i färg samt svartvitt.
Dessutom dammsugas varenda ark Multicopy för att förhindra damm från att hamna i dina maskiner. Allt för att undvika papperstrassel och andra problem. Tänk vilken skillnad det gör för dina maskiners välmående.

Multicopy Original kan användas för alla typer av dokument, inklusive rapporter, broschyrer och intern och extern kommunikation.
Även idealisk för preprint.

MultiCopy Original finns i 80, 90, 100, 115 och 160 g/m2.
Tillgängliga pappersformat: A4, A3, preprintark och rullar.
Finns även som XpressBox som innehåller 2500 ark utan omslagspapper.
Kort sagt – ett kopieringspapper som täcker alla dina utskriftsbehov.

(Källa: MultiCopyOriginal.com)

MultiCopy - Kopieringspapper

23 Nov 2015

Kopieringspapper från MultiCopy

Multicopy sortimentet som inkluderar Multicopy Original, Multicopy Colour Laser och Multicopy Inkjet har utmärkta miljöegenskaper, perfekt körbarhet och fantastiska tryckresultat i färg samt i svartvit, både för utskrift och kopiering.

Alla Multicopy kopieringspapper bär ColorLok-logotypen som garanterar enastående tryckresultat. Pappret har hög vithet och ljusstyrka och ett brett utbud för alla typer av maskiner och slutanvändare. Multicopy bär ColorLok etiketten, vilket innebär att den uppfyller högt ställda krav och har genomgått rigorösa tester i en rad olika skrivare, med fantastiska resultat.

/colorlok.jpg

För att uppnå utmärkta resultat beror inte enbart på skrivaren, tonern och bläckpatronen, utan även på papperet. ColorLok säkerställer snabbare torkning och bibehåller färgen på papperets yta vilket resulterar i bättre bilder och text och svärtan är djupare än någonsin. Det är en enorm skillnad mellan en utskrift på Multicopy och en på en icke-ColorLok papper.

ColorLok hjälper dig att förbättra dina utskriftsresultat.

(Källa: Kopieringspapper.se)

Är du på jakt efter Multicopy Kopieringspapper kan du hitta ett omfattande sortiment på Kontorsettan, Kopieringspapper Multicopy.

Kopieringspapper

16 Nov 2015

Kopieringspapper - vanligast inom kontorsvaror

Välkommen till denna informationssida om kopieringspapper.

Sidan drivs av Svenska Kontorsettan AB som säljer Kontorsmaterial på nätet och i fysisk butik i Svedala, Skåne. Denna sida ska plocka fram allt som finns att veta om just kopieringspapper, då det är den absolut mest sålda artikeln bland sortimentet kontorsvaror. Vi vill visa på vilka olikheter det finns på kopieringspapper, beroende på vad man ska använda kopieringspappret till. Bloggen om kopieringspapper, denna blogg, använder vi för att tipsa om vilket kopieringspapper som passar för vilket ändamål, även skriva om miljöaspekter och annat relaterat till kopieringspapper.

Återigen hälsar vi välkommen till denna sida, hemsidan om kopieringspapper.