Kopieringspapper

Allt om kopieringspapper

Color Copy - Kopieringspapper

Color Copy Kopieringspapper

Color Copy kopierinspapper är det marknadsledande fullfärgspappret för färglaserskrivare för ett brett användningsområde, som är FSC ™ certifierade.

Color Copy kopieringspapper garanterar dig sylvassa utskrifter och lysande färger, särskilt med digitaltryck.
Sortimentet omfattas av flera olika ytvikter i olika format, vilket ger dig ett brett utbud att välja på. Den perfekta kvaliteten på dina utskrifter och den goda färgåtergivning kommer att göra din nästa presentation eller utskick dubbelt så framgångsrik. Dokument som presentationer, direktreklam, manualer, visitkort och kuvert är som reklam för ditt företag. Det är därför samma omsorg och uppmärksamhet bör ägnas åt kvaliteten på ditt kopieringspapper som till innehållet.

Color Copy kopieringspapper - är det första pappret för färglaserskrivare som fått intyg från internationellt erkända Forest Stewardship Council ™ (FSC ™). FSC ™ logotypen identifierar produkter som innehåller virke från välskötta skogar.
Över 90 miljoner hektar har certifierats i mer än 82 länder.
Endast FSC ™ certifierade produkter uppfyller de stränga FSC ™ miljökraven.

Som en helt CO2-neutral produkt, erbjuder Color Copy kopieringspapper sina kunder ytterligare en miljöfördel. Likt många andra industriella processer, avger produktionen av Color Copy kopieringspapper, CO2 utsläpp. Dessa utsläpp neutraliseras genom verifierade minskningsprogram som Mondi investerar i.
Genom att köpa Color Copy kopieringspapper tar kunden en mer aktiv roll för att minska CO2-utsläppen och motverka de skadliga effekterna av klimatförändringen.

Några egenskaper som utmärker Color Copy kopieringspapper:

Specialbehandlad yta.
Perfekt bildöverföring för bästa utskriftskvalitet. Speciell ytbehandling av pappret garanterar perfekt elektrisk resistans och lysande färgåtergivning.

Perfekt kontrollerad ledningsförmåga.
Ger en hög utskriftskvalitet. Papprets ledningsförmåga bestäms av nivån av fukt och salt. Om vattenhalten är för låg, blir konsekvensen en högre nivå av statisk elektricitet. Pappersarken fastnar i varandra och orsakar pappersstopp och dålig utskriftskvalitet. Om den är för hög blir det för mycket färg på pappret vilket ger ett sämre slutresultat.

Perfekt planhet.
Utmärkta matningsegenskaper för utskrift, kopiering och annan användning. Planhet betyder hur platt ett pappersark ligger före och efter kopiering. Ett perfekt resultat kan bara uppnås genom kontrollerad torkning under papperstillverkningen. Papper utan denna förmåga tenderar att rulla sig mer efter utskrift där stora mängder färg har tillämpats (färglaserutskrift).

Källa: (www.colorcopy.com)

Är du intresserad av kopieringspapper Color Copy hittar du ett omfattande sortiment på Kontorsettan.se.

21 Dec 2015